PUBG UC Nedir, Ne İşe Yarar?

Günümüzde günümüzde Fortnite, Call of Duty: Warzone ve Apex Legends gibi oyunlarla en çok oynanan oyunlardan biri olan PUBG Mobile, battle royale” türünde bir oyundur. Mobil cihazlardan sonra geliştirmeler sonrasında bilgisayar ve oyun konsollarında da oynanabilir hale gelmiştir. Milyonlarca kullanıcı tarafından oynanan oyunu daha eğlenceli hale getirmek için ise PUBG UC kullanmanız gerekir. Peki, PUBG UC tam olarak nedir, ne işe yarar?

Brendan Greene İrlandalı bir oyun yapımcısı tarafından hayal edilen PUBG Mobile, Bluehole Studio tarafından hayata geçirilmiştir. Çinli Tencent Games tarafından operasyonları yürütülen oyunun askeri bir simülasyon oyunudur. Milyonlarca kullanıcı tarafından oynanan oyunda karakterinizi geliştirmek için tecrübe kazanmanın yanı sıra farklı para türleri sayesinde hızlıca gelişim elde edebilirsiniz.

PUBG UC Ne Gibi Avantajlar Sunar?

PUBG UC ne işe yarar?
PUBG Mobile içerisinde kullanılabilen farklı para türleri bulunmaktadır.

Oyun içerisindeki paralardan ilki gümüş para birimidir. Gümüş para birimini oyunu oynayarak kazanabilirsiniz. Ancak bu para birimi ile özel görünen eşyalar satın alınamaz. Özel görünüş ve silahlar almak için ise PUBG UC (Unknown Cash) adı verilen para birimini kullanmanız gerekir. Oyun içerisindeki basit kıyafet ve ekipmanları gümüş para ile alırken PUBG UC ile özel ve az kişide bulunan çok farklı ekipmanları elde edebilirsiniz.

Diğer oyunculardan farklı görünmenizi sağlayan PUBG UC size şu tarz avantajlar sunar:

  • Uğurlu PUBG Sandığı, P.D.P Sandığı, Premium Sandık, Özel Kurban Bayramı Paketi ve Klasik Sandık gibi eşyaları satın alarak içerisinden çıkan özel ekipmanlara sahip olabilirsiniz.
  • Kutular dışında gözlük, maske, üst giyim, alt giyim, ayakkabı, çanta ve bomba gibi eşyaları direkt olarak mağazadan almanızı sağlar.
  • Oyun içerisinde kullanılan silahların görüntüsünü daha iyi ve özgün bir hale getirebilirsiniz.                                          
  • Kullanılan arabaların farklı görünümlerini satın alarak oyun içerisinde farklı bir hava yakalayabilirsiniz.
  • Oyun başlangıcında kullanılan paraşütleri farklı tasarımlarda kullanabilirsiniz. Ek olarak yanınıza şahin gibi bir yoldaş alarak oyun içerisinde kullanabilirsiniz.
  • Royal Pass kartı satın alabilirsiniz. Royal Pass kartı, ‘’daily’’ ve ‘’challange’’ görevleri almanızı sağlar. Bu sayede ‘’Royal Points’’ elde edebilirsiniz. Elde ettiğiniz puanlar sayesinde  kalırken Elite Royal Pass ise ganimet ödülleri alabilirsiniz. Bu ödüller, oldukça geniş imkanlar sunmaktadır.
  • Sezon rank yükseltme sistemi sayesinde rank yükselterek daha iyi oyuncularla oyun oynayabilirsiniz.
  • Oyun içerisindeki hesabınızın daha hızlı bir şekilde seviye atlamasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede oyundan alacağınız keyif çok daha fazla olacaktır.
  • Oyun içi hareketler satın alarak karakter hareketleri sayesinde diğer kullanıcılarla farklı şekillerde iletişim kurabilirsiniz.

PUBG Mobile Unknown Cash (UC) Nasıl Alınır?

Oyun oynayan kız
Oyun içi mağazada PUBG UC kullanarak oyun karakterinizi geliştirebilirsiniz.

PUBG Mobile UC, iki farklı yöntem ile satın alınmaktadır. Bunlar; Oyuncu İD’ye UC gönderme ve E-pin satın almadır. Oyuncu ID bilgilerine direkt olarak gönderilen sistemleri tercih ederken güvenli sitelerden alışveriş yapmanız gerekir. Çünkü ID bilgilerini veya paranız başkalarının eline düşebilir. Bu nedenle E-pin olarak satın alma yapmak en iyi seçenektir. Aldığınız E-pin sayesinde hesabınıza yükleme yapabilir ve oyun keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

E-pin alırken güvendiğiniz ve daha önce alışveriş yaptığınız siteleri tercih etmeniz faydanıza olacaktır. Aldığınız E-pin kodu, ne kadarlık bir miktar aldıysanız onun karşılığı kredi edinmenizi sağlar. 10 Türk Lirasından başlayan UC satımı, istediğiniz miktara kadar çıkabilmektedir. Aldığınız E-pin kodlarını ürün açıklamalarında bulunan adımları takip ederek kısa sürede oyun hesabınıza tanımlayabilirsiniz.